Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uručila je 27. lipnja 2019. odlikovanja i priznanja istaknutim pojedincima iz svih područja javnog djelovanja, a u prigodi obilježavanja Dana državnosti.

Ponosni smo što je naš kolega Marin Kaporelo tom prigodom odlikovan Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića “Za osobite zasluge u očuvanju hrvatske glazbene kulturne baštine, poticanje i afirmaciju mladih hrvatskih umjetnika te njihovu promociju u Republici Hrvatskoj i svijetu”

Čestitamo i našem gradonačelniku  Andri Krstuloviću Opari koji je odlikovan Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića “Za izniman doprinos u očuvanju hrvatske kulturne baštine, njezine promocije u svijetu i rada na međunarodnoj kulturnoj suradnji” 

Ova visoka priznanja nagrada su za dosadašnji rad ali prije svega poticaj za nastavak na putu očuvanja i razvoja hrvatske kulture.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Glazbena mladež Split je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.
Na vrh
Pratite nas: